PERIČ MOČNIK IN VESELIČ NOVA MEDNARODNA SODNIKA

Prvi januar je prinesel tudi spremembe na mednarodni listi FIFA sodnikov. Na njej sta po novem slovenska futsal sodnika Aleš Perič Močnik iz Kranja in Dejan Veselič iz Maribora. Pridružila se bosta Admirju Zahoviću in Simonu Todoroviću, ki sta mednarodna sodnika že od leta 2011 oziroma 2013.

Oba nova mednarodna sodnika v zadnjem obdobju redno sodita 1. SFL, na enotno listo futsal sodnikov Slovenije pa sta se uvrstila Veselič leta 2010, Perič Močnik pa leta 2011. Več o njiju si boste lahko prebrali v intervjujih, ki jih bomo z obetavnima sodnikoma opravili v prihodnjih dneh.

Z začetkom novega koledarskega leta pa se iz mednarodne liste poslavljata Dejan Koprivec Nikolić in za zdaj najuspešnejši slovenski futsal sodnik Borut Šivic.

Novosti so tudi na lisi sodnikov in pomočnikov sodnikov velikega nogometa

Na listi slovenskih mednarodnih sodnikov velikega nogometa  je prišlo do določenih sprememb, saj je nov mednarodni sodnik postal Rade Obrenovič iz Ljubljane. Na listi mednarodnih pomočnikov sodnika pa sta nova  Grega Kordež iz Maribora  in Tomislav Pospeh iz Ljubljane.

AKTIVNI MEDNARODNI SODNIKI

Vir: FIFA.COM, ZNSS, NZS/JP

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.