SODNIKI NA SEMINAR V ANKARAN

Futsal sodniki se bodo od petka, 6.1., do nedelje, 8.1.2017 zbrani na rednem letnem seminarju, ki bo potekal v Ankaranu.

V petek dopoldan sodnike uvodoma čakajo testiranja in preverjanja znaj. Najprej bodo preverjali svojo telesno pripravljenost in nato tudi teoretično znanje. Popoldan bo sodnike čakala analiza sojenja in pregled videoposnetkov iz 1.SFL.  S tem bodo nadaljevali tudi v soboto dopoldan, popoldan pa jih čaka delo po skupinah.

Sodnikom se bodo v soboto na seminarju pridružili tudi kontrolorji, ki bodo skupaj s sodniki v soboto in nedeljo pregledovali videoposnetke in poenotili mnenja o določenih situacijah.

 

V nedeljo bodo ob zaključku  seminarja podeljeni FIFA grbi za leto 2017, predstavljena pa bo tudi sestava liste futsal sodnikov in liste “talentov” za leto 2017.

Seminar bosta vodila g. Silvo Borošak in g. Tivold Štefan, ki jima bodo pomagali tudi člani strokovnega odbora. Fizično preverjanje in predavanje o telesni pripravljenosti pa bo pripravil g. Mitja Novak, ki je pri ZNSS zadolžen za fizično pripravljenost vseh sodnikov.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.