LISTE FUTSAL SODNIKOV ZA LETO 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sodniki 2014

Po rednem seminarju so bile objavljene tudi liste futsal sodnikov za leto 2014. Sodniki so razdeljeni na tri liste in sicer na listo mednarodnih sodnikov, enotno listo in »talent« listo.

Na mednarodni listi ostajajo štirje slovenski sodniki, s tem da je naš najmlajši mednarodni sodnik Admir Zahovič napredoval iz 2. skupine v 1. skupino sodnikov.  Poleg njega je so v letu  2014 mednarodni sodniki še Borut Šivic, Dejan Nikolić in Simon Todorović.

»Enotna lista sodnikov«, ki sodijo 1.SFL in 2.SFL ostaja v sestavi 31 sodnikov, med katerimi sta dva nova sodnika, ki sta se po uspešnem dokazovanju na »talent« listi uvrstila na enotno listo. Nova sodnika na listi sta  JASMIN MUSTAFIĆ iz MDNS Ptuj in SIMON RADOVAC iz DNS Koper. Na listi ni več zaslediti  Silvestra KORNIKA, ki je listo zapustil zaradi poškodbe in  Boštjana  RADELJIĆA, katerega na listi ni več  zaradi službenih obveznosti.

Na novo pa je bila oblikovana  tudi lista »talentov«, na kateri je po novem samo pet sodnikov, kateri bodo pod budnim očesom svojih mentorjev sodili v mlajših kategorijah in se dokazovali in se poskušali v naslednjih letih uvrstiti na enotno listo sodnikov.

LISTE SODNIKOV(za ogled kliknite posamezno listo):

MEDNARODNI SODNIKI
ENOTNA LISTA “Slovenija”
TALENTI 2014

Vsem sodnikom želimo veliko uspešnega dela.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.