KONEC TEKMOVANJ V PRVEM DELU SEZONE 2012/13

Minuli vikend se je  s zadnjimi tekmami v 2. SFL in ligi U21 zaključil prvi del tekmovanj v tem delu sezone 2012/13.

TekmovanjeV 1. Slovenski futsal ligi, prvo mesto zaseda ekipa FC LITIJA, na drugem mestu je ekipa DOBOVEC TRGOVINE JAGER, na tretjem mestu pa je ekipa KMN PUNTAR. V 2.SFL ligi je v tem delu izstopala ekipa ŠND VEPLAS VELENJE, ki z naskokom 10. točk zaseda prvo mesto, pred drugo uvrščeno ekipo ŠD BREZJE. Tretje mesto z enakim številom točk kot drugo uvrščena ekipa pa trenutno brani ekipa FSK STRIPY.

V ligi U-21 tako na vzhodu kot zahodu je tekmovanje zelo izenačeno, saj si nobena ekipa od obeh vodilnih ni nabrala neke prednosti, saj ekipa PREDILNICE LITIJE, ki vodi na vzhodu pred DOBOVCEM vodi samo za eno piko. Enako izenačeno pa je tudi na zahodu, saj sta prvo uvrščena in drugo uvrščena ekipa z enakim številom točk. KMN BRONX ŠKOFIJE, ki je trenutno prva in ekipa KMN OPLAST KOBARIDA, ki je druga ekipa, tako čaka še veliko dela do konca tekmovanja, če želita osvojiti prvo mesto.

Tekem je bilo veliko tudi v mlajših selekcijah U-18,U-15 in U-13.

Sodniki tako tisti na listi, kot tudi “talenti” , so tako imeli veliko dela in so se po svojim močeh trudili čimbolj opravljati svoje delo. Kako je bilo samo sojenje uspešno, pa bodo sodniki kmalu ugotovili, saj jih v prvih dneh novega leta čaka 3-dnevi seminar, kjer bodo obveščeni, kako so njihovo delo ocenili kontrolorji sojenja in kaj se od njih pričakuje v nadaljevanju sezone.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.