Mednarodni sodniki aktivni tudi poleti

Nekateri naši mednarodni sodniki so aktivni tudi skozi poletje, saj so kar trije sodili na Hrvaškem, kjer je organizacija Futsal week, pod vodstvom g. Miča Martića organizirala mednarodne turnirje v različnih selekcijah.

Prvi je bil na Hrvaškem aktiven Aleš Perič Močnik, ki je sodil turnir A reprezentanc, in sicer so sodelovale reprezentance Madžarske, Črne gore, Hrvaške, Bosne & Hercegovine in Poljska reprezentanca, ki je tudi osvojila turnir. Aleš je na turnirju sodil skupaj z Dražen Vukčević (Črna gora), Damian Grabowski (Poljska), Josip Dujmič (Hrvaška), Mario Večko (Hrvaška) in Vladan Radulović (Srbija). Nad sodniki je bdel priznani mednarodni kontrolor Ivan Novak iz Hrvaške.

Aleš Perič Močnik (Slovenia) in Damian Grabowski (Poland) / Foto: Futsal week

Na drugem in tretjem turnirju, ki sta potekala istočasno, pa sta sodila mednarodna sodnica in sodnik Doroteja Mušič in Jernej Petek. Na turnirju so nastopale reprezentance do 19 let in ženske A reprezentance. Doroteja in Jernej sta sodila z naslednjimi sodniki: Yukihiro Ikeda (Japonska), Janne Määttänen (Finska), Pawel Tokarewicz (Poljska), George Jansizian (Švedska), Nikola Sedlar (Hrvaška), Mateo Simunov (Hrvaška), Dino Kramar (Hrvaška) in Kamil Szczolko (Poljska). Za nemoteno delo sodnikov sta skrbela kontrolorja Ivan Novak in Silvo Borošak.

Doroteja Music in Jernej Petek (Slovenia) / Foto: Futsal week

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.