SILVO BOROŠAK KONTROLOR NA FINALU LIGE PRVAKOV

V Rigi glavnemu mestu Latvije je med 29. 4. in 1. 5. 2022 na sporedu zadnje dejanje v letošnji sezoni UEFA Lige prvakov v futsalu. Tokratni finalni turnir (FINAL FOUR) bo poseben tudi za Slovenijo, saj je iz strani UEFA prišlo veliko priznanje za ZNSS, in sicer je na finalni turnir delegirala slovenskega kontrolorja Silva Borošaka, ki je že vrsto let priznan mednarodni kontrolor in inštruktor. Silvo Borošak je v svoji aktivni sodniški karieri tudi sam sodil veliko mednarodnih tekem in zaključnih turnirjev v futsalu. G. Borošak je že vrsto let na čelu strokovnega odbora futsal sodnikov pri Zvezi nogometnih sodnikov Slovenije.

V prvi polfinalni tekmi se bosta pomerila francoski ACCS Asnières Villeneuve 92 in branilec naslova Sporting Portugal, v drugem polfinalu pa se bosta pomerili Benfica in Barcelona.

Silvo Borošak bo v Rigi nadzoroval delo sodnikov Ondřej Černý (Češka), Gábor Kovács (Madžarska), Nicola Manzione (Italija), Chiara Perona (Italija), Nikola Jelić (Hrvaška) in Vedran Babič (Hrvaška). Poleg slovenskega kontrolorja bo v Latviji prisoten tudi Pedro Galan Nieto iz Španije, ki je pri UEFA odgovoren za futsal sodnike.

Sodniška ekipa in predstavniki UEFA

Predsedniku SO futsal sodnikov Silvotu Borošaku čestitamo za tokratno delegiranje in mu želimo veliko dobrega tudi v prihodnje!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.