SODNIKI PRED KONČNICO PREVERILI PRIPRAVLJENOST

V nedeljo, 3.3.2019 so se futsal sodniki zbrali na enodnevnem seminarju pred začetkom letošnje končnice, ki tradicionalno poteka v sklopu “finalnega turnirja v futsal pokalu”.

Sodniki so nedeljski seminar začeli v športni dvorani Podčetrtek, kjer so ob navzočnosti g. Mitja Novaka iz ZNSS preverili fizično pripravljenost. Ravno tako pa so ob tem opravili tudi merjenje telesne teže in njihove telesne sestave.

Seminar so nato sodniki nadaljevali v predavalnici, kjer sta analizo za aktualno sezono pripravila   predsednik sodniškega odbora futsal sodnikov pri ZNSS g.Silvo Borošak in vodja strokovnega dela pri SO g.Štefan Tivold. Ugotovljeno je bilo, da sodniki uspešno uporabljajo napotke, ki so jim bili posredovani ob začetku leta, ko so bili sodniki na seminarju v Ankaranu. Poleg splošne analize pa so si natančneje pogledali še nekaj posnetkov predvsem situacij v čisti situaciji za zadetek, kjer so odločitve še toliko bolj pomembne in morajo biti precizne.

Po končanem seminarju so si sodniki in kontrolorji ogledali tudi finalno tekmo pokala, kjer sta se pomerila Futsal club Maribor in Futsal club Dobovec, slednji je tudi osvojil pokal, za kar mu čestitamo!

Besedilo/Foto – A.P.M., D.V.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.