SODNIKI PREVERILI PRIPRAVLJENOST PRED KONČNICO

Sodniki so se v nedeljo, 4.3.2018 zbali v Podčetrtku –Terme Olimia, ki je bil te dni popolnoma  obarvan v futsal barve, saj je potekal že tradicionalni  zaključni turnir v pokalnem tekmovanju.

Sodniški odbor futsal sodnikov pri ZNSS pod vodstvom g. Silva Borošaka  je pred končnico 1.SFL in mlajših kategorij organiziral preizkus fizične pripravljenost sodnikov, ki so uvrščeni na liste ZNSS. Sodniki so tako nedeljsko dopoldne preživeli v športni dvorani, kjer so pod  strokovnim vodstvom  trenerja  Miha Bevca opravili fizične teste in s tem pokazali svojo pripravljenost. Sodniki so nato opravili še krajšo analizo sojenja preko video posnetkov, kjer so si ogledali določene situacije, ki so se dogodile na tekmah 1.SFL  in 2.SFL.

Enodnevni seminar so zaključili z napotki za delo  tretjega sodnika in  navodili, kako čim uspešneje postopati v končnici tekmovanj, katero ima vedno posebne specifike. Seminar je pripravil SO v sestavi Silvo Borošak, Štefan Tivold, Svetislav Miljić, Stane Babič in Borut Šivic.

Ob koncu sta g. Borošak in g.Tivold vsem sodnikom zaželela dobro sojenje  v sklepnem delu letošnje sezone.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.