LETO DNI DO EVROPSKEGA PRVENSTVA V SLOVENIJI

Evropska nogometna zveza UEFA je zaupala organizacijo evropskega prvenstva v futsalu prav Sloveniji, ki bo 12 najboljših selekcij stare celine gostila med 30. januarjem in 10. februarjem 2018.

V ponedeljek, 30.1. 2017, bodo v Areni Stožice slavnostno obeležili, da nas do futsal spektakla v Ljubljani loči še natanko leto dni.

»1 leto do« je primeren trenutek, da o prestižnem športnem dogodku spregovorijo vpleteni, od predsednika NZS Radenka Mijatovića, ljubljanskega župana Zorana Jankovića, do selektorja in kapetana slovenske futsal reprezentance Andreja Dobovičnika in Igorja Osredkarja, ki v teh dneh gostujeta na mednarodnem turnirju na Poljskem. Z video sporočilom bo zbrane nagovoril tudi predsednik UEFE, Aleksander Čeferin.

Z medijskim dogodkom »1 leto do UEFA Futsal EURO 2018« se uradno začenjajo aktivnosti prvenstva. Aktivna sta postala tudi uradna profila na družbenih omrežjih Twitter in Facebook, na dan medijskega dogodka pa se bo aktivirala tudi spletna stran, ki bo podrobno spremljala pot na UEFA Futsal EURO 2018 ter soustvarjala vročico pred največjim futsal dogodkom doslej v Sloveniji.

Povzeto po http://www.nzs.si
Tekst: D.P.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.