FUTSAL SODNIKI NA TURNIRJIH »ŽIVJO NOGOMET«

Del turnirjev »Živjo, nogomet«, ki jih organizira Pivovarna Union v partnerskem sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenijo tudi futsal sodniki.

O PROJEKTU »ŽIVJO, NOGOMET«

V digitalni dobi pametnih naprav je nogomet še vedno vodilni šport, ki povezuje prijatelje, da se srečujejo ter združijo prijetno s koristnim. Pivovarna Union z novim projektom uresničuje vizijo spodbujanja športa in druženja, saj ima v skladu s svojimi vrednotami dolgoletno tradicijo podpiranja športa, še posebej pa je povezana z nogometom, ki je v preteklosti poskrbel za mnoge združevalne trenutke celotne Slovenije. Ker pa tako v nogometu kot tudi drugje največ štejejo dejanja, je Pivovarna Union ponosna, da je letos prvič prisotna tudi kot sponzor Prve lige TS.

Že od nekdaj velja, da so bile najboljše tekme vedno odigrane v odmevu blokovskih naselij in na hrapavem asfaltu lokalnih osnovnih šol ter bile z nepredvidljivostjo pravi magnet za mimoidoče. Nogomet zato vračamo tja, kjer je v osnovi doma: na lokalna igrišča, med ljudi, med mlado in staro, kjer igra ne bo imela samo rekreativne vloge ampak tudi povezovalno.

Glavni namen projekta je ponovno obuditi in poudariti pomen športnega druženja z obilo dobre hrane, pijače in odlične glasbe. V duhu omenjenega pa največ šteje, da se vsi zbrani zabavajo in skupaj ustvarjajo nepozabne trenutke, ki jih bodo obujali še dolgo po zaključenem dogajanju.

Futsal sodniki so v projektu vključeni v tem smislu, da sodijo turnirje, ki se odvijajo letošnjo jesen in spomladi 2017. V jesenskem delu se bo odvilo 5 turnirjev in sicer je prvi turnir potekal v Ljubljani -Fužine, drugi v Domžalah – Trzin, tretji pa je pretekli vikend potekal  v Kopru – Bonifika. Na sporedu sta še turnirja v Velenju in Novi Gorici

Na dosedanjih treh turnirjih so bili dejavni: Simon Todorovič, Igor Maksimovič, Bernard Abramovič, Igor Bubulj, Zašev Venco, Darko Bobar, Gregor Korošec in Aleš Perič Močnik.

Več o samem projektu »Živjo, nogomet« si lahko preberete na www.zivjo-nogomet.si.

Vir/foto: Pivovarna Union ( @pivovarna.union ), Peter Kleva, Dino Škorja Jugovac

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.