V LITIJI DAN SLOVENSKEGA FUTSALA

V Litiji je vse nared, da v soboto, 17. septembra, gosti Dan slovenskega futsala (prvi je bil organiziran leta 2007 na Škofijah). To je tradicionalna prireditev, kjer akterji futsala preverijo svojo pripravljenost pred začetkom sezone.

Trenerski odbor

V ta namen so pripravljeni seminarji. Tudi tokrat bo temu tako – delegati bodo med 16. in 19. uro opravili izobraževanje in testiranje. Predavali bodo Nenad Djekić, Stane Kokalj in Stanko Damiš. Med 12. in 21. uro bo potekal trenerski licenčni seminar (predavatelja sta Dušan Razboršek in Lado Grgurič), ki se bo sklenil s podelitvijo licenc. V soboto se bo v Litiji sestal tudi trenerski odbor.

Test za sodnike

Sodniki (predavatelja Silvo Borošak in Štefan Tivold) bodo preverili svojo formo pri izpolnjevanju fizičnih norm (9.30), za tem jih čaka še predavanje, ki se bo sklenilo ob 18.00. Pridružili se jim bodo tudi kontrolorji.

Novi časomerilci

NZS je pripravila v sklopu dneva slovenskega futsala tudi izobraževanje za nove časomerilce, ki bodo opravljalo svoje delo v klubih. Le teh bo v novi sezoni (20 novih) (18. – 19.00).

Superpokal

Vrhunec dneva bo prvi uradni test v futsal sezoni – v tekmi superpokala se bosta ob 19.30 pomerila aktualni državni in pokalni prvak Proen Maribor in FC Litija.

VIR: http://www.futsal.si –  Drago P.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.