PO SEMINARJU NA VRHNIKI

Na Vrhniki so v soboto na svoj račun v okviru Dneva slovenskega futsala prišli tudi sodniki in kontrolorji.

Prvi so z delom začeli sodniki, ki so sprva opravili fizične teste, temu pa je sledilo še predavanje v prostorih osnovne šole. Nova znanja in razjasnitve sta podajala Štefan Tivold in Silvo Borošak, sodniki pa so dobili tudi jasna navodila za delo v novi sezoni. Posebno pozornost so namenili spremembi pravila 15, ki govori o izvedbi udarca iz avta. Tekom popoldneva so se jim pridružili tudi kontrolorji, ki so dobili dodatna navodila kako bdeti nad svojimi mlajšimi kolegi.

g.Kokal, g.Borošak in g.Tivold

g.Kokalj, g.Borošak in g.Tivold (vir: D.P. http://www.futsal.si )

Predsednik SO g. Borošak je ob koncu seminarja povedal: »Menim, da je bil seminar uspešen. Sodniki so uspešno opravili fizične teste, temu pa je sledil del, ko je vse slušatelje s spremembami futsal igre seznanil Štefan Tivold.

Predavatelj g. Tivold je vsem sodnikom povedal tudi, da so trije mladi sodniki napredovali v t.i. prvo skupino, kar pomeni, da bodo z novo sezono dobili več prvoligaških tekem, s katerimi se bodo lahko dokazali ali se lahko na njih »računa« v bodoče.

Vse zbrane je pozdravil tudi g. Stane Kokalj referent za futsal pri NZS, ki je sodnikom predstavil nekaj novosti in jim zaželel uspešno sezono.

FOTOGALERIJA:
Vir: D.P. (futsal.si); A.P.M.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.