PO SEMINARJU V PODCETRTKU

V nedeljo je v Podčetrtku potekal enodnevni seminar, ki ga je sodniški odbor organiziral v sklopu finalnega turnirja v futsal pokalu.

V Podčetrtku so se sodniki zbrali v jutranjih urah, saj jih je takoj zjutraj čakalo preverjanje fizične pripravljenosti. Po »normah« so se sodniki odpravili v kompleks Term Olimije, kjer so imeli na sporedu analizo sojenja v dosedanjih krogih. Štefan Tivold jim je s pomočjo videov prikazal nekatere situacije, ki so najbolj izstopale v tem delu tekmovanja. Sodniki so tokrat največ časa namenili presoji »čiste situacije«, saj je bilo kar nekaj situaciji, ki so imele elemente za presojo le te.

Po analizi sojenja, je spregovoril tudi predsednik SO g.Borošak, ki je sodnikov namenil nekaj besed glede sojenja v 1.SFL in 2.SFL . Sodnike je opozoril da prihajajo tekme za končne uvrstitve in da bodo te tekme še bolj zahtevne in da bodo od sodnikov zahtevale še večjo pripravo in  angažiranost na tekmi. Opozoril je tudi na vlogo tretjega sodnika, kateri se bo pojavljal v končnici. Vsem sodnikov je na koncu zaželel da bi uspešno in dostojno odsodili vsako tekmo na katero bodo delegirani.

Sodniki so se po končanem seminarju odpravili na ogled finalne tekme Ženske futsal lige in finala futsal pokala.

Nekaj fotoutrinkov si lahko ogledate tudi TUKAJ.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.