TODOROVIČ PO TURNIRJU NA POLJSKEM

Mednarodnega sodnika Simona Todoroviča je po tem, ko je z odliko opravil seminar, ki je potekal v Madridu pod okriljem UEFA, doletela čast da kot prvi od slovenskih sodnikov stopi na mednarodni parket v novi tekmovalni sezoni. Simon je bil tako delegiran na Poljsko, kjer je potekal »preliminary round« (predkrog) v tekmovanju UEFA-FUTSAL CUP.

Simon med sodniki s katerimi je sodil na Poljskem

Simon med sodniki s katerimi je sodil na Poljskem

SIMON O SVOJI PRVI IZKUŠNJI: “Turnir organiziran tako dobro, da je za vsako najmanjšo malenkost bilo odlično poskrbljeno. Počutil sem se zelo dobro in sem bil navdušen nad domačini, ki so se izkazali za izjemno “tople” in skrbne gostitelje oz. Ljudi. Tekme na visokem nivoju z zelo visokim pragom sojenja prekrškov , katerega ekipe v celoti sprejmejo. Bilo mi je v užitek in veselje biti del tega turnirja ter verjamem, da sem slovensko sojenje predstavljal v najboljši luči (glede na pozitivne kritike kontrolorja sojenja in ostalih akterjev tekem). “

Poleg Simona so na turnirju sodili tudi Mario Bohun iz Slovaške, Stéphane Deraeve iz Belgije  in Swen Eichler iz Nemčije.

DSC_0396 DSC_0401

 

 

 

 

 Simonu, čestitamo za uspešno sojenje na turnirju in mu želimo še obilo dobrega sojenja tudi naprej!

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.