SESTANEK SODNIKOV PO 7.KROGIH 1.SFL

Futsal sodniki 1.SFL, 2.SFL in tudi sodniki,  ki so vključeni v program »Talent« so se včeraj zbrali v Ljubljani na sestanku, kjer so pregledali in prediskutirali najbolj zanimive stvari, ki so se dogajale v prvih 7. krogih 1.SFL.Vodja izobrazevanja Stefan Tivold
Sestanek sodnikov je pripravil vodja strokovnega izobraževanja za sodnike g. Tivold Štefan, ki je s pomočjo video posnetkov, sodnikom pokazal pri katerih stvareh morajo biti še bolj pozorni in kaj vse se je dogajalo v prvih krogih. Največ pozornosti je g.Tivold posvetil presoji igre z roko in zbranosti in doslednosti sodnikov v zadnjih minutah tekme, ko morajo biti odločitve sodnikov še bolj precizne. 

Predsednik SO Silvo BorosakZbrane sodnike je nagovoril tudi predsednik SO g. Silvo Borošak, ki je povedal da je načeloma zadovoljen s sojenjem v 1.SFL, pričakuje pa od sodnikov, ki so najvišje rangirani da to tudi opravičijo z svojimi presojami in delom, saj se ostali sodniki zgledujejo po njih.

Na koncu je sodnike še seznanil, da je v začetku januarja 2013 planiran 2-3 dnevi seminar in testiranje sodnikov, ter da je izšla tudi nova knjiga z PRAVILI FUTSALA.

Vir: FFS (Foto: futsal.si)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.